aromatouch

Az AromaTouch Masszázs keveréket ciprus, borsmenta, majoránna, bazsalikom, grépfrút és levendula esszenciális olajok elegye alkotja. Egy masszázshoz remekül hasznosítható, nyugtató esszenciálisolaj-keveréket kapunk általa. Az AromaTouch által kifejtett nyugtató, ellazító hatás segítségével csillapíthatjuk az érzékeket. 

Részletek

 

 

 

llvpack

Hozd létre új doTERRA fiókodat Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként egy legalább 100 PV-s januári első vásárlással, ismételd meg ezt a kosárértéket legalább ekkora értékű rendeléssel a hűségprogramban és szert teszel egy ingyenes dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ csomagra!

Részletes információt a promócióról itt olvashatsz!

Részletes információ a dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ csomagról

 

tömjénAz ókori egyiptomiak által egykor parfümökhöz és balzsamokhoz használt tömjénnek számtalan alkalmazási módja van, aminek köszönhetően ez a doTERRA legjótékonyabb hatásokat kínáló olajainak egyike, és ezért a Te gyűjteményedben is ott a helye. Enyhítő és szépítő tulajdonságaival hozzájárul a bőr megfiatalításához, miközben a béke, az ellazulás, az elégedettség és az általános jóllét érzését váltja ki.

Részletek >>

 

 

 

ciprusA magas törzsű, örökzöld ciprusfa ágaiból nyert ciprus esszenciális olaj tiszta aromája energizáló és frissítő hatású. A bőrre gyakorolt jótékony hatásai miatt a ciprusolaj a sparészlegek és masszázsterapeuták közkedvelt alapanyaga. Népszerű masszázsolaj, ugyanis képes a kedélyeket kiegyensúlyozni és fokozni is egyszerre. A ciprus üdítő, fás aromája pihentető hatású.

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Nagy Sándorné Erzsike (ID7536795) és Nagy Livia (ID8806744)

E-mail cím: info@aromaterrasz.hu

Megkeresés tárgya
Bejelentkezés

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.