immuntámogató gumimacikBoldog Szünidőt!
Próbáld magad elkészíteni ezeket a finom vegán immunerősítő medvéket - de jó bármilyen szilikon forma, ami van otthon, szív, virág stb. - dōTERRA OnGuard & Wild Orange olajjal.

sütőtökös muffin
Amikor ősszel beindul a sütőtök szezon, akkor nálunk tényleg nagy sütőtök szerelem van. Ez azt jelenti, hogy minden héten készül belőle valami finomság. Szerintem isteniek a tökös sütik is! Tegnap 15 perc alatt összeállítottam a muffin tésztáját, mivel már pár nappal előtte elkészítettem a sült, és még melegen villával összetört sütőtököt, és betettem a fagyasztóba.
Hihetetlen, mennyire puhák, a fűszerek, és a karamellizált mazsola pedig....... nem mondom, mennyire volt jó, szerintem kitaláljátok!
Egyébként ezt a sokoldalú felhasználást szeretem az olajokban. Rengeteg módon tudjuk használni őket - gyakorlatilag bármit csinálhatunk belőlük a kényeztetéstől az egészségtámogatásig.
Alakkímélő fogyasztás esetén ne kapkodjatok, hiszen le lehet fagyasztani.
 
 
Kapcsolatfelvétel

Nagy Sándorné Erzsike (ID7536795) és Nagy Livia (ID8806744)

E-mail cím: info@aromaterrasz.hu

Megkeresés tárgya
Bejelentkezés

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.